KB logo

Samf - fagsider: Til forskere og ansatte

Vi er bibliotek for både studerende, forskere og ansatte

På Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek vejleder og hjælper vi ansatte og forskere med alt fra søgninger, bestilling af særlige materialer til publicering og OpenAccess-strategi.

Vi kommer også ud på instituttet og underviser - både som små korte introduktioner til hvad du kan bruge biblioteket til, men også egentlig undervisning i brug af databehandlingsværktøjer, vejledning i strategisk akademisk informationssøgning, referencehåndtering og meget andet. Vi opretter gerne nye kurser i nye programmer og teknikker hvis der er efterspørgsel - kontakt os endelig, hvis du efterlyser noget bestemt.

Vi tilbyder også vejledning i informationssøgning på enmandshånd eller i mindre grupper, både fysisk og online via Zoom.

Forskere kan få skræddersyet hjælp, vejledning og support til alt som vedrører forskningsarbejde og -publicering hos Afdelingen for Forskerservice.

Introduktioner til nyansatte

Vi kommer gerne på besøg til nyansatte på instituttet, og giver en introduktion til biblioteket. Vi understøtter både din forskning, din undervisning og din adgang til litteratur og data, og vil vil altid gerne hjælpe dig med et overblik over hvordan du som ansat bedst navigerer i, og udnytter bibliotekets ressourcer. Kontakt endelig en medarbejder hos biblioteket, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning.