KB logo

Samf - fagsider: Økonomi

På biblioteket servicerer vi Økonomisk Institut med administration af databaser, e-bøger/tidsskrifter, håndtering af semesterlitteratur og indkøb af fysiske bøger. Vi understøtter også informationskompetencer hos studerende og ansatte, samt stiller studiemiljø og læsepladser til rådighed.

Brug af fagsiden

På fagsiderne finder du links og henvisninger til relevante databaser, opslagsværker, statistikbaser m.v. 

De links du finder hér er delvist åbne, mens andre kræver at du først er logget ind i bibliotekets system for at få adgang. Søger du særligt datasæt og informationer om høstning, sortering og visualisering af data, kan du finde meget mere hos KUB Datalab.

Kontakt os endelig, hvis du har forslag til andre kilder og links, som er særligt relevante for økonomi.

Lars Hansen

Lars Hansen

Kontorfuldmægtig

Telefon: 91 32 43 52

Mail: larh@kb.dk

Du kan som ansat eller studerende ved Økonomisk Institut kontakte mig, hvis du har spørgsmål til materialer, ressourcer og adgange, samt vores introduktioner, kurser og øvrige tilbud.

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til at komme videre med din søgning, eller tips og tricks til at finde de rette materialer.

Therese Møller

Therese Møller

Informationsspecialist

Telefon: 91 32 41 58

Mail: thm@kb.dk

Jeg hjælper med litteratursøgning, referencehåndtering, at lave Reading Lists i Absalon, forskningsvalidering i CURIS samt Open Access.