KB logo

Samf - fagsider: Asien

Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek

Semesterlitteratur

På semesterhylderne på Gothersgade finder du bøger fra dit pensum. 
Hylderne indeholder bøger som er indmeldt af din underviser, dog ikke artikler, e-bøger og kompendier fra dit pensum.
Bøgerne kan ikke lånes med hjem, men er kun til brug på stedet. Du kan gratis scanne dele af bøgerne som PDF til mail. 
Som underviser kan du også få supplerende materiale og læsning til inspiration sat op under dit fag/kursus. Kontakt i så fald venligst din kontaktperson som vist under fagets fane her på siden.

Foreslå en titel

Som studerende eller ansat ved Københavns Universitet kan du foreslå en bog, et tidsskrift eller en anden informationsressource, som vi køber til biblioteket for dig.

På biblioteket servicerer vi Asienstudier med administration af databaser, e-bøger/tidsskrifter, håndtering af semesterlitteratur og indkøb af fysiske bøger. Vi understøtter også informationskompetencer hos studerende og ansatte, samt stiller studiemiljø og læsepladser til rådighed.

Vejledning og undervisning fra biblioteket

Vi kommer også ud på institutterne og underviser - både som små korte introduktioner til, hvad du kan bruge biblioteket til, men også egentlig undervisning i brug af databehandlingsværktøjer, vejledning i strategisk akademisk informationssøgning, referencehåndtering og meget andet. Vi opretter gerne nye kurser i nye programmer og teknikker, hvis der er efterspørgsel. Kontakt os endelig, hvis du efterlyser noget bestemt.

Vi tilbyder også vejledning i informationssøgning på enmandshånd eller i mindre grupper, både fysisk og online via Zoom.

Introduktioner til nyansatte

Vi kommer gerne på besøg til nyansatte på institutterne, og giver en introduktion til biblioteket. Vi understøtter både din forskning, din undervisning og din adgang til litteratur og data, og vil vil altid gerne hjælpe dig med et overblik over, hvordan du som ansat bedst navigerer i, og udnytter bibliotekets ressourcer.

Brug af fagsiden

Her på fagsiden for Asien finder du links og henvisninger til relevante databaser, opslagsværker, statistikbaser m.v. 

De links du finder nedenfor er delvis åbne, mens andre kræver at du først er logget ind i bibliotekets system for at få adgang. Kontakt os endelig, hvis du har forslag til andre kilder og links, som er særligt relevante for  Asien.

Artikelbaser for asienstudier

Opslagsværker for asienstudier

Gode tværfaglige artikelbaser

Gode tværfaglige opslagsværker

Links relevante for asienstudier

Kontakt

Per Hansen

Per Hansen

Informationsspecialist

Telefon: 91 32 44 86

Email: peha@kb.dk

Du kan som ansat eller studerende ved Det Samfunsvidenskabelige Fakultet kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til vejledning.

Spørg biblioteket

Ny på biblioteket?