KB logo

Germansk: Velkommen

Find litteratur

KUB Søndre Campus

Engerom bibliotek

Referencehåndteringsværktøjer

Har du styr på kilderne?

Endnote - Mendeley - Zotero

Faget

Faget beskæftiger sig med de tysksprogede landes sprog, litteratur og historie og spænder over både sprogvidenskab og praktisk sprogfærdighed, litteraturhistorie, litterær analyse og teori samt kultur- og samtidshistorie og nyere tids historie.

Universitetsbiblioteket anskaffer bøger, tidsskrifter og elektroniske ressourcer inden for fagets interesseområder til brug for studerende og forskere ved Københavns Universitet. De fleste trykte materialer kan frit hjemlånes, mens adgang til licensbelagte e-ressourcer kræver tilgang fra bibliotekets eller universitetets netværk. Studerende og ansatte ved KU har fjernadgang til disse ressourcer.

Via fanebladene ovenfor findes vejledninger til søgning i forskellige materialetyper samt redskaber til søgning i form af opslagsværker og databaser. Desuden giver en linksamling adgang til udvalgte steder og ressourcer på internettet.

Informationsspecialisten modtager gerne spørgsmål inden for litteratur- og informationssøgning – brug blot kontaktadressen, som findes i højre kolonne på siden.

HUMlab

Hvis du er interesseret i de muligheder, som en computer kan tilføre humaniora, kan du kigge forbi HUMlab. HUMlab er et mødested for studerende og ansatte med interesse i digital humaniora. I HUMlab er der 6 kraftfulde computere og spændende hard- og software.

HUMlab Lars Kjær

Kontakt

Maria Jørgensen
Informationsspecialist
Fagområde: Tysk
Tlf. 9132 4129  

Email

Ny på biblioteket?

Spørg biblioteket

Foreslå en bog