KB logo

Musikvidenskab: Tidsskrifter

Søg artikler

Tidsskrifter

Det Kongelige Bibliotek/KUBIS giver adgang til en lang række musikfaglige tidsskrifter. En del ældre tidsskrifter kan findes i trykt form på såvel IKK-biblioteket (bygning 21 og 16) på KUA, Læsesal E Vest i Diamanten og i hjemlånssamlingen (bestil via REX). Trykte tidsskrifter bliver dog mere og mere erstattet af digitale tidsskrifter med online adgang.

Musikfaglige artikler, som KB giver digital adgang til, kan ofte søges direkte i REX. Afgræns til 'Tidsskriftsartikler' vha. facetten 'Materialer'efter du har søgt. Markér boksen ’Inkludér materialer uden adgang til fuldtekst via KB/KUB’ og få et endnu større overblik over, hvad der findes om dit emne. RILM-databasen er en anden måde at søge direkte i artiklerne på. Se mere under 'Opslagsværker og databaser' samt 'Studieteknik'.

Fandt du ikke artiklen?

Hvis du har brug for en artikel, som Det Kongelige Bibliotek hverken har i trykt eller elektronisk form, kan du trykke på Fandt du ikke hvad du søgte? nederst i REX. Tidsskriftsartikler kan ofte bestilles hjem fra andre biblioteker i ind- og udland og sågar sendes direkte til dig som en pdf-fil.

Danske tidsskrifter med onlineadgang

Der findes flere danske musikfaglige tidsskrifter med gratis online adgang for alle.