Musikvidenskab: Bøger og e-bøger

Find litteratur

Trykte bøger

Det Kongelige Bibliotek har en omfattende samling af trykte bøger om musik og musikvidenskab. En stor del af disse kan hjemlånes, og du kan søge dem frem i REX og bestille dem til afhentning i fx Den Sorte Diamant eller på Københavns Universitetsbibliotek, Søndre Campus ved KUA.

IKK-biblioteket råder over en musikfaglig udlånsamling (bygning 21, 3. sal) med bøger til hjemlån og en samling med håndbøger, semesterbøger m.v. (bygning 16, 2. sal), der kun er til brug på stedet. Se hvordan bøgerne er opstillet her.

På Læsesal E Vest i Den Sorte Diamant findes en stor håndbogssamling, som kan bruges på læsesalen, men som ikke må hjemlånes. Læs mere om hvordan bøgerne er opstillet her.

Se mere om opstilling af KUB-bøger generelt under fanen 'Søg og find'.

E-bøger

Gennem Det Kongelige Bibliotek og KUBIS er der adgang til en lang række e-bøger om musik og musikvidenskab. De kan søges frem i REX og ses direkte i fuldtekst. For studerende og ansatte ved Københavns Universitet er der desuden fjernadgang til e-bøgerne.

Fandt du ikke bogen?

Hvis du har brug for en bog, som Det Kongelige Bibliotek hverken har i trykt form eller som e-bog, kan du prøve at søge i bibliotek.dk og se om andre biblioteker i Danmark har bogen. Hvis den er til udlån, kan vi muligvis skaffe den hjem til afhentning på Det Kongelige Bibliotek. Vi kan også forsøge at skaffe bogen fra udlandet – det er gratis for studerende og ansatte ved KU! Tryk på Fandt du ikke hvad du søgte? nederst i REX.

Foreslå en bog

Om fjernadgang

Hjælp og vejledning til at finde dine artikler og databaser online.

E-bøger

KUB hjælper dig sikkert på vej med e-bøgerne!