KB logo

Musikvidenskab: Bøger og e-bøger

Find litteratur

Trykte bøger

Det Kongelige Bibliotek har en omfattende samling af trykte bøger om musik og musikvidenskab. En stor del af disse kan hjemlånes, og du kan søge dem frem i REX og bestille dem til afhentning i fx Den Sorte Diamant eller på Københavns Universitetsbibliotek, Søndre Campus ved KUA.

IKK-biblioteket råder over en musikfaglig udlånsamling (bygning 21, 3. sal) med bøger til hjemlån og en samling med håndbøger, semesterbøger m.v. (bygning 16, 2. sal), der kun er til brug på stedet. Se hvordan bøgerne er opstillet her.

På Læsesal E Vest i Den Sorte Diamant findes en stor håndbogssamling, som kan bruges på læsesalen, men som ikke må hjemlånes. Læs mere om hvordan bøgerne er opstillet her.

Se mere om opstilling af KUB-bøger generelt under fanen 'Søg og find'.

Fandt du ikke bogen?

Hvis du har brug for en bog, som Det Kongelige Bibliotek hverken har i trykt form eller som e-bog, kan du prøve at søge i bibliotek.dk og se om andre biblioteker i Danmark har bogen. Hvis den er til udlån, kan vi muligvis skaffe den hjem til afhentning på Det Kongelige Bibliotek. Vi kan også forsøge at skaffe bogen fra udlandet – det er gratis for studerende og ansatte ved KU! Tryk på Fandt du ikke hvad du søgte? nederst i REX.

Foreslå en bog

Adgang hjemmefra

Få fjernadgang til bibliokeket uanset hvor du befinder dig. Læs mere