Få fjernadgang til bibliokeket uanset hvor du befinder dig. Læs mere
Som studerende eller ansat ved Københavns Universitet kan du foreslå en bog, et tidsskrift eller en anden informationsressource, som vi køber til biblioteket for dig.
Bibliografisk database indenfor det biomedicinske fagområde.
Indeholder MEDLINE og OLDMEDLINE. Dækning: 1946-
Emner: Biomedicin, medicin, odontologi, veterinærmedicin, sygepleje.
Vejledninger
Bibliografisk database indenfor det biomedicinske og farmakologiske område
Indeholder MEDLINE: In-Data-Review, In-Process and PubMed-not-MEDLINE records from NLM. Dækning: 1946-
Emner: Medicin, biomedicin, odontologi, veterinærmedicin, sygepleje.
Vejledninger
Bibliografisk database indenfor det biomedicinske og farmakologiske fagområde.
Dækning: 1974-
Emner: Biomedicin, medicin, farmakologi.
Vejledninger
Bibliografisk database indenfor det biomedicinske fagområde.
Indeholder 6 deldatabaser, blandt andre Cochrane Database of Systematic Reviews.
Dækning: 1992-
Emner: Biomedicin, medicin.
Skandinavisk bibliografisk database der dækker medicin i bred forstand.
Dækning: 1977-2020
Emner: Medicin, ergoterapi, fysioterapi, odontologi, sygepleje
Bibliografisk database indenfor de sygeplejefaglige områder.
Dækning: 1977-
Emne: Sygepleje.
Bibliografisk database indenfor fagområdet psykologi.
Dækning: 1887-
Emne: Psykologi.
Scopus er en af verdens største databaser med abstracts og citationer fra alle videnskabelige områder: Sundhedsvidenskab(alt fra MEDLINE), Biologi, Miljøforskning, Kemi, Fysik, Matematik, Samfundsvidenskaberne, Psykologi, Økonomi, Business, Ledelse, Revision og Finans.
Bibliografi, der indeholder baserne: Science Citation Index fra 1900- Social Sciences Citation Index fra 1956- Arts & Humanities Citation Index fra 1975- Kan bruges til citationssøgning, der kan give nyere artikler om samme emne som udgangsartiklens. Er en del af portalen Web of Knowledge.
Dækning: ca 1930'erne og frem
I fanebladet "ARTIKLER kan der søges danske artikler i videnskabelige tidsskrifter og i aviser og magasiner.
Tandlægebladets og Tandplejerens artikler kan søges her. Indekseringen er dog ikke fuldstændig.
Dækning: 1975-
InfoMedia indeholder de fleste store danske aviser, dagblade, ugeaviser, fagblade samt en lang række andre nyhedskilder.
Mediestream giver online adgang til Det Kgl. Biblioteks digitale samlinger af aviser, radio og tv samt reklamefilm.
Materiale over 100 år gammelt er frit tilgængeligt. Materiale under 100 år gammelt er der adgang til fra særlige computere.
KUB Frederiksberg
Dyrlægevej 10, 1870 Frederiksberg C
Veterinærmedicin
Anne Cathrine Trumpy 
Informationsspecialist
+45 9132 4505
actr@kb.dk
Anne Bagger 
Informationsspecialist
+45 9132 4503
anbb@kb.dk
KUB Nord
Nørre Alle 49, 2200 Copenhagen N
Medicin, Odontologi, Farmaci, Folkesundhedsvidenskab
Annemette Møller Hansen
Informationsspecialist, cand.pharm.
+45 9132 4134
anmh@kb.dk
Torben Jørgensen
Informationsspecialist
+45 9132 4179
tojo@kb.dk
Susie Rimborg 
Informationsspecialist
+45 9132 4131
suan@kb.dk
Henrik Tang 
Informationsspecialist
+45 9132 4193
heta@kb.dk
Martin Weile
Informationsspecialist
+45 9132 4137
mawe@kb.dk
Er du i tvivl om hvilke databaser du skal søge i, eller har du svært ved at finde relevant litteratur til opgaven?
Biblioteket kan også hjælpe og vejlede dig som forsker. Publicering, registrering, bibliometri og meget mere.
