EndNote: Backup, synkroniser og del dine referencer

Backup og synkronisering af referencer

Backup og synkronisering

Backup og synkronisering af dine referencer er en vigtig detalje. Udover at sikre dine referencer i tilfælde af nedbrud på din hardware, åbner funktionaliteten også op for nem synkronisering mellem flere enheder og brugere. 

Synkroniseringsfunktionen aktiveres i Endnote via menupunktet:

  • PC: "Edit -> Preferences -> Sync
  • Mac: "Endnote -> Preferences -> Sync




Klip på "Enable Sync".



Klik på "Sign up" og opret en Ednote Online konto. 

Del referencer

Del dit Endnote bibliotek

Du kan dele dit Endnote bibliotek og alle dine referencer med andre der også har oprettet en Endnote konto.

I Endnote, under menuen "File" klik på "Share" 

Udfyld "Invite more people".

Under "Permission", vælg hvilke rettigheder, du vil give til dem, du deler biblioteket med.
Klik på "Invite".

 

Åben et delt Endnote bibliotek

Accepter del Endnote bibliotek invitation, som du modtager per e-mail. Log på med din Endnote online konto.

I Endnote, I menuen under "File" vælg "Open Shared Library".



Vælg det bibliotek du vil åbne.
Endnote downloader nu biblioteket til din computer, og du kan benytte det til at indsætte referencer.