logo
Link til Det Kongelige Bibliotek Link til Det Humanistiske Fakultet

KUB Søndre Campus. Bibliotek for Humaniora og Jura: Kurser

Hvor foregår kurserne?

Kurserne foregår

enten på

Københavns Universitet Sdr. Campus

eller på

​Københavns Universitetsbibliotek, Søndre Campus

  • ​Study hub'en i stueetagen​
  • Undervisningslokalet på 1. etage
  • [HUMlab] på 2. etage​
 

KUBs undervisere

KUBs undervisere er specialister i infomationssøgning og research inden for forskellige fagområder, som f.eks. dansk, religion, engelsk eller historie. 

Deres arbejde består i at rådgive og undervise studerende, undervisere og offentligheden i, hvordan man finder relevant og troværdig information.

Kig på fagsiderne, hvis du er interesseret i at vide, hvem der er KUBs informationsspecialist inden for dit fagområde.

Spørgsmål omkring KUBs undervisning på Sdr. Campus kan sendes til:

Muhamed Fakovic, Informationsspecialist, ​email: mufa@kb.dk

Kursustilbud fra KUB Sdr. Campus

KUB Sdr. Campus har en række interessante og lærerige kurser til studerende ved KU. Når man som studerende deltager i kurserne bliver ens akademiske kompetencer styrket, fordi man bliver meget bedre til at finde, anvende og citere de rigtige informationskilder, efter man har deltaget.
 
kurser på KUB Sdr Campus

Nogle informationskilder findes i printet, fysisk form, men de fleste eksisterer kun digitalt. De fysiske informationskilder i form af f.eks. bøger kan oftest skaffes via REX. De digitale informationskilder findes selvfølgelig online.
 
Nogle er gratis tilgængelige på nettet, andre – oftest de videnskabelige – skal man betale licens for at få adgang til. En stor del licensbelagte informationskilder bliver eksklusivt stillet til rådighed for studerende på KU via REX.
 
De licensbelagte informationskilder kan f.eks. bestå af elektroniske opslagsværker, som encyklopædier og leksikoner, samt e-bøger, elektroniske tidsskrifter og kildesamlinger, der er bearbejdet og skrevet af forskere fra hele verden.

KUBs undervisningstilbud kan bestilles af studerende og undervisere, og som studerende er det en god idé at foreslå sin underviserer at bestille et kursus i informationskompetence til hele holdet.

Alle begivenheder

Cookiepolitik (dansk) / Cookie policy (English)