logo
Link til Det Kongelige Bibliotek Link til Det Humanistiske Fakultet

Historie: Velkommen

Dette er en fagside til faget historie ved Københavns Universitet

Kontakt

Lars Kjær, Informationspecialist og fagreferent i historie

Mail: lakj@kb.dk

Telefon: 91324613

Om fagsiden i historie

Velkommen til fagsiden i historie

På denne side kan du finde information om materialer, som kan understøtte og inspirere dig til opgaveskrivning og udforskning af både Danmarks og hele verdens historie. Du kan gå på opdagelse på siden og via menulinjen klikke videre til tekster, der linker til spændende materialer i form af artikler, bøger, databaser, opslagsværker og samlinger m.m.   

Under feltet ”Kontakt” finder du mine kontaktoplysninger og hold dig ikke tilbage fra at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning til at finde information inden for det historiske emne, som du ønsker at udforske.

Jeg kan bidrage med viden om informationssøgning, historiefagets metoder og teorier inden for fagets forskellige afgrenninger og om de historiske perioder fra antikken og frem til i dag.

Interesseret i digital humaniora?

Til dig der er interesseret i de muligheder som computerteknologi kan tilføre humaniora og faget historie, er der via HUMlab bedre muligheder for fordybelse i digitale redskaber end nogensinde før.  HUMlab er et mødested for studerende og ansatte med interesse i digital humaniora. I HUMlab findes 6 kraftfulde computere og spændende hard- og software. På HUMlabs hjemmeside kan du læse mere om studiekredse og aktiviteter, samt melde dig ind: kub.kb.dk/humlab/membership

Cookiepolitik (dansk) / Cookie policy (English)