logo
Link til Det Kongelige Bibliotek Link til Det Humanistiske Fakultet

KUB Søndre Campus. Bibliotek for Humaniora og Jura: Print. Kopi. Scanning

Print, kopi og scanning

Trådløst netværk
På KUB Søndre Campus er der trådløs netforbindelse overalt. Du kan logge dig på enten Det Kongelige Biblioteks net, KB-net (anbefalet), eller på universitetets trådløse netværk Eduroam. Du kan læse mere om opsætningen af Eduroam her
Der findes et antal pc'ere i biblioteket som du kan benytte frit.

Printere*
Der findes
tre printere i bibliotekets stueetage. Fra printerne kan du printe, kopiere og scanne. For at printe skal du være indmeldt som låner på biblioteket. Du kan indmelde dig som låner hvis du har et dansk CPR-nummer, er bosiddende i Danmark og er fyldt 18 år. Sundhedskortet gælder som lånerkort. Særlige regler gælder for læsesalslånere og udenlandske studerende. Du kan se de forskellige indmeldelsesblanketter her: Ny låner

Priser
Som låner har du automatisk en print-konto som du kan bruge til at printe og kopiere. Du kan sætte penge ind på kontoen ved at logge ind HER. Pris for en kopi/printside er 0,55 kr. uanset om man printer i farver eller i sort/hvid. Der printes automatisk i farver, men ønsker man sort/hvid print skal man ændre på opsætningen i printervinduet under Egenskaber. Scanning er gratis.

*Bibliotekets kopimaskiner må kun bruges til at kopiere, printe og scanne til privat brug ifølge reglerne i ophavsretslovens § 12. Biblioteket fraskriver sig ansvar for ulovlig kopiering, printning og scanning.

Sæt penge på din printkonto

Print fra egen PC

Print fra egen pc
Du kan sætte din egen pc op til at printe fra en af Det Kongelige Biblioteks printere.

Du kan sende dine print enten fra campusbiblioteket eller hjemmefra. Dit dokument bliver gemt i op til 4 dage på din konto. Dette gør det muligt at sende det f.eks. søndag hjemmefra og hente printet senest onsdag.

Sådan sætter du din bærbare pc op:

Cookiepolitik (dansk) / Cookie policy (English)