logo

KUB Nord: Skabe og studiepladser

Adresse og kontakt


Nørre Alle 49
2200 København N
Tlf: 3347 4747

Studie- og specialeskabe


Studerende ved Københavns Universitet har nu mulighed for at reservere og låne et fast skab. Skriver du speciale kan du låne et specialeskab i 6 måneder, er du studerende på et andet niveau kan du låne et skab i 2 måneder.

Hvordan gør du?

  • Find et skab - forhallen - specialeskab i læsesal
  • Angiv evt. din interesseperiode
  • Er skabet ledigt, kan du anvende det den næstfølgende dag efter kl. 14. Henvend dig venligst i udlånsskranken på det relevante betjeningssted. Skabet vil være reserveret til dig i op til 8 kalenderdage. Har du anført e-mailadresse, vil du automatisk få besked, når skabet er klar til brug.
  • Er skabet udlånt, vil du få besked enten pr. mail eller pr. post, når det er klar til benyttelse. Bemærk, at din reservation vedrører alle skabe og ikke kun det specifikke, du har reserveret. Derved nedbringes ventetiden på et skab
  • Husk dit KU-årskort

Studiepladser

Vi har i alt 489 studiepladser fordelt på 220 stillepladser, 141 gruppepladser, 27 pc-pladser og 68 pladser i lounge-områder. 

Stillepladserne findes i Den gamle læsesal og i to stillelæsesale i tilknytning til Bogsalens stueetage. Gruppepladserne i Infosalen (salen med vægmalerierne) og i på begge etager i Bogsalen.

Cookiepolitik (dansk) / Cookie policy (English)