logo

KUB Nord: Copenhagen University Hospital

Information

E-tidsskrifter og e-bøger:

Hvis du er ansat ved Copenhagen University Hospital i Hovedstadsområdet, har du adgang til e-ressourcer via Det Kongelige Bibliotek/Københavns Universitetsbibliotek.

Søg e-ressourcen frem i bibliotekets søgesystem REX og klik på titlen.

Ved login klik på "Copenhagen University Hospital Login" og log på med REGIONH\BAMID og adgangskode.

      

Du skal logge ind, uanset om du befinder dig fysisk på Copenhagen University Hospital, eller om du skal bruge din adgang fra andre steder (hjemme, på rejser, osv.)

Ved problemer med dit regionh.dk-login, kontakt cru-kb-adgang@regionh.dk.

Andre problemer med e-ressourcer, kontakt biblioteket.

KU-Ansat

Hvis du ikke er oprettet som KU-ansat, kan du oprette dig her: https://user.kb.dk/user/create?locale=da_DK

Din nuværende adgang til elektroniske ressourcer gennem Det Kgl. Bibliotek - København går via den nye konto.

Allerede oprettet?

Er du allerede oprettet, men kender ikke din adgangskode eller den e-mailadresse du er registreret med, skal du sende et skan/billede af dit sundhedskort til os på kontakt@kb.dk. Så opdaterer vi din e-mailadresse og sender et aktiveringslink til din konto.

Vær opmærksom på, at der kan være en risiko forbundet med at sende personlige oplysninger i en almindelig mail, hvorfor det sker på eget ansvar.

​Bestil i REX

Log på REX. Dit navn vises i øverste højre hjørne. Søg tidsskriftet eller bogen frem og vælg ”Bestil og placering”.

Har du problemer med at finde / bestille den ønskede titel, brug "Fandt du ikke hvad du søgte", som der er adgang til i topmenuen i REX. Her kommer du frem til en bestillingsblanket, som bl.a. kan bruges til at bestille fra andre biblioteker i ind- og udland.

Ligeledes kan du bestille via "KB-links" i databaser som f.eks. PubMed, Embase og Web of Science. I PubMed vælges KB-links til i "My NCBI".

Betaling for postforsendelse, fysiske kopier og indlån

Bestiller du fysiske materialer mod betaling, herunder fysiske kopier eller indlån fra udlandet, fakturerer vi ikke længere din arbejdsplads. Evt. gebyrer for ydelserne registreres i din konto som privatlåner hhv. KU-ansat, og kan betales online via REX. Du skal selv sørge for eventuel afregning med din arbejdsplads.

Du kan her læse mere om priser for kopiering og indlån her.

Cookiepolitik (dansk) / Cookie policy (English)